Uddannelse til Hypnoterapeut

Bliv hypnoterapeut!

Grib en helt enestående mulighed for at få en uddannelse til Hypnoterapeut, næste hold, som bliver hold 6, starter til august 2024.

Hør engang hvad Tina, som er uddannet på hold 2 og Lars fra hold 3, fortæller om uddannelsen til hypnoterapeut (husk lige lyd)

Hos os bliver du naturligvis uddannet og certificeret under forbund. Det er din garanti for, at kvaliteten af såvel den tekniske, som den teoretiske træning, er meget høj.

Som Multi Certificeret Hypnoterapeut står du, efter endt uddannelse, med et bevis på, at du er certificeret i 4 retninger. Nemlig de retninger som al klassisk hypnose og avanceret hypnoterapi udspringer fra.

 

Vores mission

Vi ønsker at tilbyde den mest grundige, omfattende og omhyggelige hypnoterapeut uddannelse i Danmark. Så du bliver klædt ordentligt på til at skabe varige, og helt igennem transformerende forandringer, for dine kommende klienter.

Nogen af vores nøgleord er: Ordentlighed, omhyggelighed, grundighed, autencitet og professionalisme.

Vi ser hver eneste kursist præcis der hvor de er, og hjælper dem videre til næste niveau (og næste og næste).

 

Kontakt os for aftale om en snak enten på telefonen eller via Zoom.

 

Din investering

Det betyder, blandt andet, at vi har høje forventninger til vores kursister.

På vores hypnoterapeut uddannelse forventer vi nemlig, at du er villig til, at investere dig selv og dit indre, i det tillidsfulde rum vi skaber sammen. Samtidig skal du også være modig nok til, at træde helt og aldeles ud af din comfort zone – du skal turde være terapeut og være sammen med nogen af de felter indeni, som kan være mest skamfulde og besværlige.

Vores overbevisning er, at for at være i stand til at arbejde med andres indre, skal du have godt styr på dit eget først.

Hos os kommer du ikke sovende til en ny uddannelse!

Igennem uddannelsen forventer vi, at du sætter dig godt ind i pensum. Vi forventer, at der skal læses 4 bøger (af almindelig længde) samt en hel del andet skriftligt materiale. Samtidig skal du, forud for hver enkelt modul, havde sat dig ind i det materiale der hører til modulet, det kan være både skriftligt materiale og klientfilm.

mindfulness 5371476 1280

Uddannelsens opbygning

Vores uddannelse til hypnoterapeut er bygget op over 4 moduler med fysisk fremmøde – der kan ikke opnås certificering, hvis alle moduler ikke er gennemført.

Et typisk modul vil, i grove træk, se ud som følger:

Torsdag:

Mulighed for at ankomme til kursusstedet i løbet af aftenen, hvis det ønskes.

Fredag & lørdag:

Kl. 08.15-11.30  – Tjek ind i gruppen, undervisning og praktiske øvelser

Kl. 12.00-13.00 – Frokost

Kl. 13.00-17.30 – Fortsat undervisning og praktiske øvelser

Kl. 17.30-19.00 – Aftensmad og pause

Kl. 19.00-22.30 – Undervisning, praktiske øvelser og Tjek ind for at tjekke ud.

Søndag:

Kl. 08.15-11.30 – Tjek ind i gruppen, undervisning og praktiske øvelser

Kl. 12.00-13.00 – Frokost

Kl. 13.00-17.00 – Fortsat undervisning og praktiske øvelser

Kl. 17.00-18.00 – Tak for denne gang og afsluttende Tjek ind for at tjekke ud

Oprydning klarer vi sammen, inden afgang fra kursusstedet.

Vores anbefaling er, at du, hvis du har mulighed for det, ankommer torsdag aften og at du overnatter på kursusstedet. Det gør vi fordi, vi gang på gang har oplevet, hvordan fællesskabet, vores snakke efter dagens program m.v. skaber en helt særlig bobbel, hvor der ikke behøver at være fokus på andet end læring, udvikling og samvær med andre, der har præcis samme fokus som dig.

 

Undervisning

Du får kun en overordnet plan for de 4 moduler. Vi har selvfølgelig 100% styr på, at du får den nødvendige undervisning, men vi ønsker ikke at være fastlåst af stramme skemaer og kontrolpunkter.

Samtidig vil vi rigtig gerne lære dig, at kunne navigere trygt i en usikker og ukendt situation, hvor du ingen kontrol har. Præcis som når der kommer en helt ny og ukendt klient ind i din praksis. Når vi træner dette oplever vi efter ganske kort tid, at der ikke længere er noget behov for styring og kontrol af, hvad der skal ske.

Der arbejdes koncentreret gennem modulerne, men der er også altid plads til, at vi hygger os og skaber nogen helt fantastiske rammer undervejs.

 

Prøve”kaniner” og træning mellem moduler

Øvelse gør mester – sådan er det bare!

 

Derfor skal du være forberedt på, at du minimum skal have 10 prøveklienter mellem modul 2 og 3.

 

Alle prøveklienter skal udfylde en evaluering af dig efterfølgende. Disse evalueringsskemaer skal afleveres som dokumentation for, at du har haft det nødvendige antal klienter.

Herudover opfordrer vi dig til, at tage så mange prøveklienter du har mulighed for. Så du kan træne og dygtiggøre dig i alle de teknikker du lærer på modulerne.

Du skal også afsætte tid til at sparre og træne med dine med-kursister. Det kan være ved fysiske møder, Zoom-møder eller hvad I sammen finder ud af.

rabbit pulling carrot 2256824 1280

Egenterapi

Kender du ordsproget der siger, at du skal huske, at tage din egen iltmaske på, før du tilbyder at hjælpe andre?

Lige præcis derfor,  skal du hos os gennemføre minimum 10 timers egenterapi.

Du vælger selv din terapeut.Terapeuten skal dog godkendes af os, før du går igang med din terapi.

Vi kan naturligvis også hjælpe med at anvise dygtige terapeuter, hvis du har brug for det.

Egenterapien skal være gennemført før modul 4, som er certificeringsmodul.

 

Hvorfor stiller vi så høje krav til dig?

Kravene er høje på vores uddannelse til hypnoterapeut og det er de for din skyld. Så du, efter endt uddannelse, vil være fuldt ud i stand til, at adskille dit eget indre fra din klients indre.

Hos os får du ikke en certificering forærende – du skal arbejde for det og være stolt af det du opnår undervejs.

Enhver ny teknik læres bedst ved, gentagne gange, at mærke den selv, helt ind i den inderste kerne – også selv om det måske gør lidt ondt. Du vil aldrig blive efterladt alene i nogen processer, vi er altid med dig hele vejen i mål.

Hvis du blot er interesseret i, at lære en masse teknik og ikke ønsker at gå et spadestik dybere, så er det ikke hos os du skal tage din uddannelse!

 

Det praktiske

Der er altid 2 undervisere på modulerne

Master hypnose og hypnoterapeut instruktør, Uffe Mæng – UM-hypnoterapi

Instruktør, Annika Mønster Pedersen – Your Powerful Mind

Begge har vi en masse uddannelse i bagagen og er trænet i, at undervise og transformere dig, så du ikke længere er i stand til, at gå tilbage til din gamle indstilling.

Uddannelsen består af minimum 300 timers undervisning, fordelt på:

160 timers fysisk undervisning

140 timers online undervisning

Herudover er der egenterapi, træningsklienter, træning og møder med dine med-kursister og gennemgang af nødvendigt pensum.

 

Hvornår?

Næste hold starter til august 2023. Uddannelsen afholdes i Hurup Thy, på et gammelt nedlagt plejehjem, hvor vi har god plads til alt hvad der er brug for under uddannelsen.

Modul 1 afholdes fredag, den 23. august  – søndag, den 25. august 2024

Modul 2 afholdes fredag, den 27. september – søndag, den 29. september 2024

Modul 3 afholdes fredag, den 22. november – søndag, den 24. november 2024

Modul 4 afholdes fredag, den 17. januar – søndag, den 19. januar 2025

Så er der lige det med prisen

Prisen for næste hold, med opstart august 2024 er kr. 27.000,00 – for de hurtige, er der early bird pris på kr. 25.000,00 (udløber med udgangen af april 2024). Hertil kommer udgifter til kost og logi, egenterapi samt udgifter til køb af enkelte bøger. Du er selv ansvarlig for transport til og fra kursusstedet.

Der er mulighed for at indgå aftale om afdragsordning – sidste rate skal blot være indbetalt inden certificeringen.

 

Mere information

Er du blevet endnu mere nysgerrig på denne fantastiske uddannelse til hypnoterapeut?

Så skynd dig at tage fat i en af os – vi sidder klar til at tale med dig og vil også elske at møde dig f.eks. via Zoom.

Udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring på et af nedenstående numre:

Uffe Mæng, telefon 31358825

Annika Mønster Pedersen, telefon 42952848

Hvis du vil læse endnu mere om både vores uddannelse til hypnoterapeut og de ting du kommer til at lære, så hop videre via dette link.

Du er selvfølgelig også velkommen til at blive skrevet på venteliste til kommende hold, hvis opstart i august ikke passer ind i dine planer, eller hvis en anden når at snuppe den sidste plads for næsen af dig.

Uddannelse til Hypnoterapeut

Uddannelse til Hypnoterapeut  – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Også børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.