Klar til forandring i krop og sind?

Kender du det?

Du har truffet beslutningen om, at nu skal det være. Denne gang SKAL det bare lykkes for dig, at give slip på de ekstra kilo. Du tager til et arrangement og er overbevist om, at alt er som det skal være og at din beslutning bare skal føres ud i livet. No problem!

Men så opdager du, at det alligevel ikke er så let at sige nej tak til mad, slik eller dessert, og selv med de bedste intentioner, ender du med at putte ting i munden, du slet ikke har lyst til – ting der ikke ligefrem bidrager positivt til dit ønske om en forandring.

Måske bliver du vred og skuffet over dig selv og slår dig selv lidt oven i hovedet med den helt store bebrejdelses-hammer. Og måske beslutter du, at så kan det også bare være lige meget.

Finder noget spiseligt frem og sætter dig i sofaen og ”hygger” dig. Imens du fortæller dig selv, at du alligevel først starter ”rigtigt” i morgen……

Jeg kender det godt og det er ikke særlig fedt at opdage, at du har forladt dig selv, ladet dig selv i stikken og er stukket af med halen mellem benene.

Lad mig derfor stille dig et helt enkelt spørgsmål!

Har du talt med dine følelser i dag?

Sikke da et underligt spørgsmål tænker du måske, men hvor mange gange i løbet af en dag, spiser du dine følelser – i stedet for at lade dem komme til udtryk, så du kan tage dig af dem? Mit gæt er, at det sker mere end en gang i løbet af en dag!

Alle følelser er gode følelser og når du bliver opmærksom på, hvad der sker indeni dig, når du tør mærke og stå ved alle følelser, så skaber du magi.

Tiden er inde!

Du ER helt klar til at skabe en forandring i dit liv – DET VED JEG, for ellers var du ikke her på min side!

Lad mig hjælpe dig med at bryde ud af de cirkler du bevæger dig i lige nu – du skal blot tage det første skridt og kontakte mig, så følges vi ad resten af vejen!

Forløbet!

Jeg har sammensat et helt fantastisk forløb, som strækker sig over 3 måneder.

Et forløb med 100% fokus på dig og lige præcis de ting DU har med i din mentale bagage.

Du får min hjælp og støtte til at ryddet ud og rydde op. Til at dykke ned i gamle traumer og få healet det, der har brug for healing. Så du kan komme ud på den anden side, som en ny og transformeret udgave af dig.

Jeg tør godt lover dig, at når vi først er igang, vil du opleve så markante forandringer, at tallet på vægten ikke længere vil være dit afgørende fokus.

Indhold!

Forløbet bliver fuldstændig individuelt, da ingen mennesker har behov for præcis det samme. Alle forløb kommer dog til at indeholder følgende elementer:

  • Hypnose & hypnoterapi ad libitum
  • Walk and talk ad libitum
  • Coaching ad libitum
  • Vejning ved opstart og afslutning af forløb
  • Vejning hver uge/14 dag, efter ønske
  • Kostplan x 2 – en ved opstart og en halvvejs igennem forløbet
  • Let motionsprogram, som kan udføres hjemme
  • Støttende lydfiler

Jeg stiller alle, og jeg mener ALLE, mine teknikker og al min viden til rådighed for dig i vores 3 måneder sammen, herunder også Gastrisk Hypnose med Ballon Metoden, som er drømme værktøjet til at hjælpe dig til en effektiv frigørelse af vægt.

Det betyder, at du i 3 måneder kan booke tid til alle de sessioner du har brug for, hvad enten det er hypnose & hypnoterapi, coaching eller blot en walk and talk. Du vil også kunne booke tider til at lave et tjek-in på vægten – disse tider kan kun bookes en gang pr. uge.

Forløbet tilbydes både med fysisk fremmøde hos mig i Birkerød og som online-forløb, hvor vi mødes via det gratis program Zoom til sessioner og tjek-in på vægten og via telefon på walk & talk.

Jeg garanterer dig, at du opnår en reduktion af din vægt i løbet af de 3 måneder vi arbejder sammen. Hvis det helt utænkelige skulle ske, så fortsætter vi selvfølgelig, til der er sket en udvikling i tallene.

Gratis konsultation 

Kontakt mig i dag og hør mere om dette unikke forløb.

Udfyld kontaktformularen og book en gratis uforpligtende samtale med mig.