Er du klar til forandringer i dit liv ?

Klar til forandringer?

Hypnose vægttab? Vægttab med hypnose? Hypnose til vægttab? Hypnose mod overspisning? Hypnose mod sukkerafhængighed? “Kært” barn har mange navne.

Har du nogen sinde undret dig over, at det, at gå ned i vægt, oftest omtales som vægttab? Men når vi taber noget, så vil de fleste lede efter det, for at samle det op igen.

Det ønsker jeg ikke, skal ske for dig!

Jeg vælger derfor at bruge ord som vægtreduktion, at give slip på de ekstra kilo og lignende, så dit sind ikke skal gå og lede efter det tabte.

body 5439405 1920

Er du klar til forandringer i dit liv ?

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

 

Er du færdig helt færdig med yoyo-vægt, skøre slankekure, overdreven sukketrang og forbudte madvarer? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hypnose og hypnoterapi er utrolig effektivt i kampen mod overvægt, så du opnår en varig ændring af din vægt, endda på en sådan måde, at du har dig selv med hele vejen.

Tiden er inde!

Du ER helt klar til at skabe en forandring i dit liv – DET VED JEG, for ellers var du ikke her på min side!

Lad mig hjælpe dig med at bryde ud af de cirkler du bevæger dig i lige nu – du skal blot tage det første skridt og kontakte mig, så følges vi ad resten af vejen!

Forandringer i krop og sind med hypnose og hypnoterapi

Forløbet!

Jeg har sammensat et helt fantastisk forløb, som stækker sig over enten 6, eller 12 uger, alt efter, hvor lang tid du har brug for støtte fra mig.

Et forløb med 100% fokus på dig og lige præcis de ting DU har med i din mentale bagage.

Du får min hjælp og støtte til at ryddet ud og rydde op. Til at dykke ned i gamle traumer og få healet det, der har brug for healing. Så du kan komme ud på den anden side, som en ny og transformeret udgave af dig.

Jeg tør godt lover dig, at når vi først er igang, vil du opleve så markante forandringer, at tallet på vægten ikke længere vil være dit afgørende fokus.

 

Indhold!

Forløbet bliver fuldstændig individuelt, da ingen mennesker har behov for præcis det samme. Alle forløb kommer dog til at indeholder følgende elementer:

Bemærk, at der er tale om ubegrænset antal tider – du kan med andre ord, bestille lige så mange tider du har brug for, i den tid forløbet varer.

  • Hypnose & hypnoterapi
  • Walk and talk ad libitum
  • Coaching ad libitum
  • Healing ad libitum (både fysisk og fjernhealing er muligt, ligeså er krystalhealing)
  • Vejning ved opstart og afslutning af forløb
  • Vejning hver uge/14 dag, efter ønske
  • Let motionsprogram, som kan udføres hjemme
  • Støttende lydfiler

Jeg stiller alle, og jeg mener ALLE, mine teknikker og al min viden til rådighed for dig i vores 3 måneder sammen, herunder også Gastrisk Hypnose med Balloon Metoden, som er drømme værktøjet til at hjælpe dig, til en effektiv frigørelse af vægt.

Gastric Balloon er en metode der hjælper med at optimere hvordan hjerne og bevidsthed genkender signaler om, at du er mæt og din krop har fået hvad den behøver. Med denne metode arbejder vi også med de dybereliggende årsager til, at du spiser som du gør.

Med Balloon metoden installerer vi fysiske triggere som gør, at du efterfølgende selv vil være i stand til at skabe en mæthedsfølelse OG så fjerne den også cravings.

 

key 2114313 1920

 

Det betyder, at du i 3 måneder kan booke tid til alle de sessioner du har brug for, hvad enten det er hypnose & hypnoterapi, coaching, healing, eller blot en walk and talk. Du vil også kunne booke tider til at lave et tjek-in på vægten – disse tider kan kun bookes en gang pr. uge.

Forløbet tilbydes både med fysisk fremmøde hos mig i Birkerød og som online-forløb, hvor vi mødes via det gratis program Zoom til sessioner og tjek-in på vægten og via telefon på walk & talk.

Jeg garanterer dig, at du opnår en reduktion af din vægt i løbet af de 3 måneder vi arbejder sammen. Hvis det helt utænkelige skulle ske, så fortsætter vi selvfølgelig, til der er sket en udvikling i tallene.

 

Jeg tilbyder naturligvis en gratis og helt uforpligtende snak, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. 

 

Er du klar til forandringer i dit liv ? Hypnose og Hypnoterapi

Er du klar til forandringer i dit liv ? – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, sukkerafhængighed, overvægt, angst, stress og lavt selvværd. Også til børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.