Inden vi går igang – Hvordan foregår en session ?

Jeg får ofte spørgsmålet – Hvordan foregår en session? Det spørgsmål vil jeg give svaret på i den efterfølgende tekst.

Når vi indleder en session, sker det altid med din fulde accept.

Jeg kan ikke få dig til at gøre eller sige ting, der overskrider dine personlige grænser og værdier og du kan ikke hypnotiseres mod din vilje

Det er min opgave at guide dig i hypnose. Det er din opgave, at følge mine instruktioner undervejs igennem forløbet.

Du kan ikke gøre noget forkert under hypnosen

Jeg møder dig og din problemstilling med respekt og empati og alle sessioner foregår i fuld fortrolighed. Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig. Det er vigtigt for resultatet, at du føler dig tryg og har tillid til mig som terapeut.

 

Alle sessioner starter med en indledende samtale

Ved 1. Session bruger jeg tid på at fortælle dig hvad hypnose er. Jeg bruger også lidt tid på, at forklare dig om sindet og hvordan hypnosen virker.

Herefter klarlægger vi sammen, hvilken problemstilling du kommer med og hvilken forandring du ønsker dig.

Jeg vil tage en del noter i forbindelse med denne del af sessionen. Det betyder ikke, at jeg er uopmærksom og ikke hører efter! Tværtimod, disse noter er meget vigtige i mit arbejde under hypnosen, så jeg vil gerne være grundig.

Efter samtalen vil jeg guide dig i hypnose, det er en behagelig, dyb afslappet tilstand. I denne tilstand af skærpet og fokuseret modtagelighed, kan jeg give forskellige instruktioner og forslag til dit underbevidste eller ubevidste sind. Målet er, at ændre gamle uønskede mønstre, tanker, vaner, overbevisninger og følelser, og erstatte dem med nye, som er konstruktive og livsbekræftende!

Under hypnosen er det muligt at føre en samtale og du kan svare f.eks. med sætninger eller tegn (f.eks. nik med hovedet, eller en løftet finger) Hvordan det foregår, aftales undervejs, og jeg guider dig hele vejen.

Når terapien er afsluttet, guider jeg dig, på en blid og behagelig måde, retur til fuld dagsbevidsthed.

Du får den tid du skal bruge, til at komme fuldt til stede igen.

Hvis du har lyst, bruger vi efterfølgende tid på at tale om de ting, du har oplevet under hypnosen. Hvis ikke, er det lige som det skal være.

Når du føler dig helt klar, sender jeg dig ud i verden igen. Nu med en varig forandring.

Du kan måske også opleve, at jeg benytter vågenhypnose under vores sessioner sammen. Det er præcis lige så virksomt, som hvis du ligger afslappet med lukkede øjne. Det er blot en anden måde at arbejde på.

Du skal selv ville forandringen.

Forandringen med hypnose og hypnoterapi sker på dine præmisser – vil du forandringen, så sker den! Det er dit ansvar, at gå hjem og arbejde videre med din forandring og de værktøjer, som jeg har givet dig med hjem.

Efterfølgende sessioner indledes med en snak om, hvordan det er gået siden sidst, hvilke forandringer du har oplevet og hvordan du har det. Herefter guides du endnu en gang i hypnose, hvor vi fortsætter arbejdet med at opnå din ønskede forandring.

Du kan roligt glæde dig

Du kan roligt gælde dig til hypnosen. Det er en fantastisk, behagelig og afslappet tilstand og du vil efterfølgende føle dig rigtig godt tilpas.

Du kan også glæde dig til den mærkbare forandring, indre ro og øgede livsglæde, som du også vil opnå.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med, at opnå de ønskede forandringer i dit liv.

 

Hvordan foregår en session ? Vil du vide mere, så kontakt mig.

Hvordan foregår en session ? – Hypnose og Hypnoterapi

Hypnose og Hypnoterapi – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Også børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.