Hvad er hypnose?

Hypnose er mange ting….

Det er, blandt andet, en øget tilstand af modtagelighed, hvor du er åben for forslag om forandring.

Samtidig er hypnose et redskab, der hurtigt og effektivt, kan hjælpe dig med at løse problemer og bryde negative vaner og/eller handlemønstre.

Vidste du, at de fleste mennesker faktisk er i hypnose flere gange dagligt!

Du kender sikkert til at falde i staver, når du læser en god bog eller ser en god film! Du er helt opslugt af handlingen og mister tidsfornemmelsen.

Eller, når du er ude at køre og pludselig konstaterer, at du er nået frem, uden at kunne huske detaljerne fra køreturen.

Det kan også være, at du går og kigger efter din mobiltelefon eller dine nøgler. Tingene er væk og ligger så ”pludselig” på bordet lige foran dig. Det er alle eksempler på en naturlig hypnosetilstand. Noget du kan opleve hver eneste dag.

Så hvad er hypnose?

Når du er i hypnose, bliver dine kreative, emotionelle ressourcer fokuseret.

Derfor er hypnose så effektivt til, hurtigt at lave positive forandringer i tanker, følelser, vaner og adfærd.

Du sover ikke, når du er i hypnose. Men du vil opleve, at du befinder dig i en behagelig afslappet tilstand, som samtidig tillader dig at være dybt fokuseret.

Hypnose handler om fokus, koncentration, tillid og samarbejde.

Hypnose er ikke farligt, og der er ingen negative bivirkninger ved hypnose

 

Fejlagtige antagelser om hypnose

Rigtig mange forbinder hypnose med noget mystisk.

De tror, at hypnose enten er en søvntilstand eller at det er en dyb trance. At en person i hypnose mister kontrollen og derved er underlagt hypnotisøren, som kan få personen til at sige, eller gøre, ting mod sin vilje.

Det er en naturlig- og fejlagtig opfattelse, som mange har fra tv og showhypnose.

Ved showhypnose bringer hypnotisøren udvalgte deltagere i hypnose. Hypnotisøren får derefter deltagerne til, at lave flere forskellige sjove ting. Ofte til stor morskab for resten af publikum.

Hypnoseshow er ren underholdning. Hypnotisøren vælger altid deltagere til scenen, som er højt hypnotiserbare og som har lyst til at lege med.

Fakta om hypnose

  • Der sker ikke kontroltab under hypnose
  • Du sover ikke
  • Tilstanden er ikke permanent
  • Dine sanser skærpes under hypnose
  • Du husker alt hvad der er sket
  • Ingen kan hypnotisere dig mod din vilje
  • Hypnose er en normalt forekommende tilstand
  • Det er kun muligt at ændre det, du selv ønsker at ændre

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig. Så kan vi sammen kan få afklaret, om hypnose er noget for dig.

Du er også velkommen til at læse mere om, hvordan en session hos mig kan se ud.

 

Hvad er hypnose ? Hypnose og Hypnoterapi

Hvad er hypnose ? Hypnose og Hypnoterapi – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til foradnring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Også børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark. Følg mig også på FACEBOOK.