Kursus i Selvhypnose

Er du klar til at få renset ud – blive fyldt op på ny – og blive fri?

Overordnet set, er al hypnose = selvhypnose. Derfor kan et kursus i selvhypnose være et rigtig godt sted at starte for dig, som ønsker at komme igang med at skabe ønskede forandringer i dit liv.

Hvis du er klart til at påbegynde arbejdet med dig selv, så vil jeg anbefale dig, at du deltager på et af mine selvhypnose-kurser.

Jeg arbejder med modellen 7-PATH selvhypnose. Det er en speciel form for selvhypnose, som arbejder på at fjerne alle gamle begrænsninger, fejlagtige barrierer og overbevisninger, du måtte have skabt omkring dig selv, andre eller livet, for derefter at bygge dig selv op på ny, med positive, livgivende og udviklende suggestioner med videre.

Denne form for selvhypnose vil resultere i en stor personlig forandring. Du kan sammenligne det med en stor harddisk, hvor arbejdet med 7-PATH selvhypnose vil fungere på samme måde, som når du fjerner en virus på harddisken – eller som at tømme en rygsæk fyldt med gammelt skrald, som bare fylder og er rigtig tungt at slæbe rundt på.

Dette selvhypnose-program vil arbejde på at fjerne eller neutralisere alle de små begrænsende ”programmer” du har fået installeret eller skabt gennem hele dit liv.

Du vil lære at bruge dette selvhypnose-program til, helt bogstavelig talt, at omprogrammere dig selv til succes.

7-PATH selvhypnose-systemet er designet til helt almindelige mennesker, med helt almindelige dagligdags problemer og mål.

Et kursus i selvhypnose hjælper dig til, at sætte dig selv fri af gamle mønstre, som tidligere har begrænset dig. Uanset på hvilket område det måtte være i dit liv. Systemet lader dig også selv bestemme, hvilke slags nye mønstre og overbevisninger du gerne vil etablere. Så du, fremadrettet, kan udvikle dig og blive hel.

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at skabe varige forandringer i dit liv, med fokus på både krop og sind.

 

Praktiske oplysninger

Der er maksimalt plads til 10 deltagere på hvert kursus, da jeg prioriterer at der er tid og plads til at følge hver enkelt elev tæt. Jeg forbeholder mig ret til at afvente oprettelse af hold, indtil der er minimum 4 deltagere.

Kurset i selvhypnose afholdes enten over en weekend – lørdag/søndag eller over 4 hverdags-aftener. Kurset afholdes på min klinik i Birkerød, hvor der er let adgang og masser af gratis parkering i gården.

Jeg tilbyder, som noget helt nyt, tillige online-kurser. Til disse hold bliver tilknyttet en facebook-gruppe, så vi kan mødes og samle op på dine oplevelser undervejs i forløbet.

Pris pr. deltager udgør kr. 1.997,00. Der vil være mulighed for rabat ved flere tilmeldinger samtidig.

Lyder det som noget for dig? Udfyld da kontaktformularen nederst på siden eller kontakt mig for yderligere oplysninger.

 

Privat kursus

Det er også muligt at lave en samlet tilmelding af minimum 4 personer (og max. 10) så vil jeg oprette et lukket hold kun for jer. Vi kan aftale særskilt om I ønsker at lave kurset over hverdagsaftner, over en weekend. Det vil også være muligt at bestille kurset via en online-platform med live-undervisning, hvis I f.eks. sidder forskellige steder i landet. Så tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan sammensætte et skema der passer præcis til jer.

Selvhypnose – Hypnose og Hypnoterapi

Selvhypnose – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Også børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.