Kursus i 7-PATH selvhypnose

Er du klar til at få renset ud – blive fyldt op på ny – og blive fri?

Så vil jeg anbefale dig, at du deltager på et af mine 7-PATH selvhypnose-kurser.

7-PATH selvhypnose er en meget speciel form for selvhypnose, som arbejder på, at fjerne alle gamle begrænsninger, fejlagtige barrierer og overbevisninger, du måtte have skabt omkring dig selv, andre eller livet. For derefter at bygge op på ny, med positive, livgivende og udviklende suggestioner mv.

Denne form for selvhypnose vil resultere i en stor personlig forandring. Du kan sammenligne det med en stor harddisk, hvor arbejdet med 7-PATH selvhypnose vil fungere på samme måde, som når du fjerner en virus på harddisken.

Dette selvhypnose-program vil arbejde på at fjerne eller neutralisere alle de små begrænsende ”programmer” du har fået installeret eller skabt gennem hele dit liv.

Du vil lære at bruge dette selvhypnose-program til, helt bogstavelig talt, at omprogrammere dig selv til succes.

7-PATH selvhypnose-systemet er designet til helt almindelige mennesker, med helt almindelige dagligdags problemer og mål.

Et kursus i 7-PATH selvhypnose hjælper dig til, at sætte dig selv fri af gamle mønstre, som tidligere har begrænset dig. Uanset på hvilket område det måtte være i dit liv. Systemet lader dig også selv bestemme, hvilke slags nye mønstre og overbevisninger du gerne vil etablere. Så du, fremadrettet, kan udvikle dig og blive hel.

7-PATH selvhypnose-kurset henvender sig til dig, der ønsker at skabe varige forandringer i dit liv, med fokus på både krop og sind.

 

Praktiske oplysninger

Der er maksimalt plads til 10 deltagere på hvert kursus. Der oprettes nye hold ved minimum 4 deltagere.

Kurset i selvhypnose afholdes enten over en weekend – lørdag/søndag eller over 4 hverdags-aftener.

Jeg tilbyder, som noget helt nyt, tillige online-kurser i selvhypnose.

Pris pr. deltager udgør kr. 1.997,00.

Lyder det som noget for dig? Udfyld da kontaktformularen nederst på siden eller kontakt mig for yderligere oplysninger.

 

Privat kursus i 7-PATH Selvhypnose

Måske kender du allerede en flok dejlige mennesker, du kunne tænke dig at deltage på et hypnose-kursus sammen med? Hvis det er tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte mig, så kan vi sammensætte et skema der passer præcis til jer.