Hypnose og hypnoterapi er særdeles effektive redskaber

Hvad er hypnoterapi ?

Hypnoterapi er en behandlingsform, hvor hypnose udgør en central del af behandlingen.

Hypnoterapi er med andre ord, terapi i hypnose

Hypnose og hypnoterapi er særdeles effektive redskaber. De kan hurtigt og effektivt hjælpe dig med at forandre gamle vaner, mønstre og overbevisninger.

Det kan også hjælpe med at motivere dig til, at gøre alle de ting, du har drømt om, men måske har skubbet foran dig igennem længere tid.

Hypnoterapien tager udgangspunkt i grundprincipperne om, at du under hypnosen er åben og modtagelig for forslag om forandringer. Du vil være i en tilstand, hvor alle dine sanser er skærpet. Du er 100% fokuseret på de ting hypnoterapeuten siger og foreslår.

Det er vigtigt for mig at  slå fast, at du ikke vil acceptere forslag, med mindre de er i overensstemmelse med dine ønsker, etik og moralbegreber.

Du kan følge med i alt hvad der foregår under hypnosen. Du vil, til en hver tid, kunne afbryde terapien og åbne dine øjne, hvis du føler behov for det.

Under terapien må du gerne bevæge dig, klø dig på næsen eller hvad du måtte have behov for. En undertrykkelse af sådanne behov, vil være forstyrrende for din underbevidsthed og vil kunne bringe dig ud af den hypnotiske tilstand.

 

Hvad er hypnoterapi – Hypnoterapi virker hurtigt og effektivt

Når vi arbejder i det underbevidste sind, virker terapien 10 gange hurtigere end ved bevidst samtaleterapi, som f.eks. samtaler med en psykolog eller psykoterapeut.

Hypnoterapi skaber en ønsket forandring

Du er sikkert ikke klar over, hvad der har forårsaget din uhensigtsmæssige adfærd. I hypnosen er der adgang til alle dine tidligere oplevelser og følelser. Også dem, det bevidste sind har fortrængt.

I hypnosen kan vi arbejde med underbevidstheden og samtidig sætte det bevidste sind på pause. Det er denne manøvre, der gør terapiformen så effektiv.

Via underbevidstheden får vi direkte adgang til alle dine tidligere oplevelser, følelser og overbevisninger. Alle de vaner og mønstre du har tillært dig gennem livet. Helt tilbage fra du var en lille baby.

Når vi arbejder i det ubevidste sind, kan vi fjerne årsagen til det problem du kommer med. Vi kan samtidig forandre følelser, tanker og adfærd i en positiv retning.

Så snart årsagen til din uhensigtsmæssige adfærd er behandlet, vil du have en varig positive.

Ofte ses forandringen også at have positiv effekt på andre områder, end forventet.

Din underbevidsthed fungerer som tandhjul. Når du drejer på det ene hjul, påvirker det også alle de andre tandhjul. På samme måde kan flere problemstillinger i dit liv hænge sammen. Når vi arbejder med et problem, vil du ofte opleve, at det har en positiv effekt på andre områder i dit liv.

 

Hvorfor vælge hypnoterapi?

Rigtig mange mennesker kommer til en hypnoterapeut, som en sidste udvej.

De kommer, efter at de har prøvet en masse andet, så som; psykolog, psykoterapeut, lægebesøg, medicin, div. slankekure, rygeafvænningsmidler m.v.

Måske oplever de, at symptomerne er blevet mindre eller er kommet ”under kontrol” men årsagen til problemet er der stadig!

Der findes også mange mennesker som oplever psykosomatiske sygdomme. Det kan vise sig som hovedpine, mavepine, hudproblemer, allergier, migræne eller andre uspecifikke smerter. Hos børn kan det også vise sig som tics, forstoppelse, sengevædning m.v.

Psykosomatiske sygdomme viser sig ofte som fysiske sygdomstegn og forandringer i kroppen. De er dog reelt fremkaldt af psykologiske årsager. Det kan være som følge af stress eller indre konflikter og fortrængninger. Sådanne symptomer kan lægen ikke finde nogen fysisk forklaring/årsag på.

Jeg arbejder på, at finde årsagen til den problemstilling du kommer med. Når vi sammen har fundet årsagen kan vi, via hypnoterapien, arbejde med denne.

Jeg hjælper dig med at lægge en ny programmering ind i din underbevidsthed. En ny programmering fyldt med positive og livsbekræftende følelser og mønstre.

Det nye program vil erstatter tidligere uhensigtsmæssig adfærd.

 

Hvad er hypnoterapi ? Hypnose og Hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi ? Hypnose og Hypnoterapi – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Også børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark. Følg mig også på FACEBOOK.

.