Priser Hypnose & Hypnoterapi, voksne

Pris pr. session…
Klippekort med 4 sessioner…
7-Path Selvhypnosekursus…

1.500,00 kroner
5.400,00 kroner
1.995,00 kroner

Børn op til 14 år, samt studerende med studiekort

Pris pr. session…
Klippekort med 4 sessioner…
Familieforløb incl. forældresamtale, 4 børnesessioner, skriftlig/mundtlig opfølgning, lydfil …

1.200,00 kroner
4.400,00 kroner
6.000,00 kroner

Mindfulness & Yoga for børn

Pris hold – 8 gange af 45 minutter…
Mindfulness individuelt forløb, pr. time…

1.000,00 kroner
800,00 kroner

Alle priser hypnose og hypnoterapi er incl. moms.

Det er også muligt at aftale online-sessioner, hvis du trives bedst med at være i vante omgivelser. Bemærk venligst, at det IKKE er muligt at bestille online-sessioner til børn.

 

Betalings- og afbudsbetingelser

Du modtager en faktura som skal være betalt forud for den aftalte session. Klippekort og familieforløb skal ligeledes betales forud for første session.

Du kan betale kontant, ved bankoverførsel til Nykredit Bank, 5479-0001044432 eller via mobile-pay til 20 95 90 31. Såfremt sessionen dækkes af arbejdsgiver, bedes dette oplyst ved tidsbestilling, hvorefter faktura kan udstedes.

Afbud til en aftalt session skal ske senest 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud, opkræves 50% af sessionens fulde pris. Ved udeblivelse fra en aftalt session, opkræves fuld pris.

Bemærk venligst, at klippekort og familieforløb, som udgangspunkt, skal være brugt inden for 6 måneder – der gives ikke refusion for evt. tilbageværende klip. Der kan dog indgås aftale om, at tilbageværende klip kan overdrages til en anden.

 

Sessionernes varighed

Jeg afsætter 1 1/2 time til hver session med voksne – nogen sessioner kan være af kortere varighed, hvis jeg skønner, at dette er mest hensigtsmæssigt for dig.

Der afsættes 1 time til sessioner med børn, det er incl. en kort samtale når I ankommer og skriftlig opfølgning efter en session. Selve arbejdet med dit barn kan varierer i længden, nogen gange vil der kun være koncentration til rådighed for  15 minutter, mens der andre gange kan være meget mere overskud.

Priser Hypnose og Hypnoterapi

Priser Hypnose og Hypnoterapi – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Også børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jer er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.