Mindfulness tilpasset børn og unge med særlige behov

Your Powerful Mind tilbyder mindfulness- & yoga tilpasset børn og unge med særlige behov.

Mindfulness og yoga forbedrer kropsbevidstheden, hvilket er fundamentalt for en høj grad af livskvalitet.

Forskningen viser, at mindfulness og yoga til børn og unge kan styrke deres jeg-opfattelse og impulskontrol. Se tillige under Mindfulness for børn og unge.

Mindfulness og yoga til børn og unge med særlige behov, hjælper med at opbygge koncentration.

Øget koncentration

Balance og åndedrætsøvelser er f.eks. med til at øge koncentration og nærvær og fremmer evnen til at være til stede i nuet. På den måde kan barnet i højere grad “være rolig hos sig selv” på trods af postyr udefra. Samtidig giver det en større kropsbevidsthed, som også påvirker nervesystemet positivt.

Yogaen giver smidighed og styrke i kroppen, som afspejler sig i sindet. Yogaen bidrager iøvrigt til at danne et positivt selvbillede. Gennem visualiseringsteknikker og bekræftelser påvirkes børns nærvær og sociale kompetencer.

Kontrast til en travl hverdag

Mindfulness og yoga er en lysende kontrast til det ofte travle og præstationsprægede børne- & ungdomsliv og sætter fokus på, at børn og unge er unikke og lige meget værd – uanset formåen.

Der undervises på små hold – tilpasset de tilmeldte deltagere.

Mindfulness for børn og unge med særlige behov

Hypnose og Hypnoterapi – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, angst, stress og lavt selvværd. Mindfulness for børn og unge med særlige behov.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.