Vægttab der virker !

Prøver du også at fylde hullet indeni med mad, slik, kage og chips?

Du kender det sikkert godt!

Beslutningen om, at nu skal det være – denne gang skal det bare lykkedes. Og efter et par uger mister du motivationen, eller de tabte kilo stryger lige tilbage hvor de sad før, og har endda inviteret venner på besøg!

Med hypnose & hypnoterapi hjælper jeg dig til at opnår et varigt vægttab der virker.

 

Så, hvis du nu er HELT færdig med yoyo-vægt, overspisning, skøre slankekure, overdreven sukketrang og forbudte madvarer, så er du landet det helt rigtige sted.

Hypnose og hypnoterapi er utrolig effektivt i kampen mod overvægt og giver et varigt vægttab der virker. Et vægttab der virker på en sådan måde, at du har dig selv med hele vejen.

 

I et forløb med vægttab der virker, er der fuld fokus på dig, din krop og dit sind.

 

Vægttab der virker

Er du klar til forandringer i dit liv ?

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer jeg dig op.

 

Er tiden inde!

Er du klar til at tage en beslutning om, at blive den udgave af dig, du ved gemmer sig inde bag ved de beskyttende lag? Så du kan opnå forandring i dit liv, og få et vægttab der virker.

Lad mig hjælpe dig med at bryde ud af de cirkler du bevæger dig i lige nu – du skal blot tage det første skridt og kontakte mig, så følges vi ad resten af vejen!

 

Forandringer i krop og sind med hypnose og hypnoterapi

Dine muligheder for at få opnå et vægttab der virker!

Du får et helt fantastisk forløb, som strækker sig over enten 6 eller 12 uger.

Et forløb med 100% fokus på dig og lige præcis de ting DU har med i din mentale bagage.

Du får min hjælp og støtte til at ryddet ud og rydde op. Til at dykke ned i gamle traumer og få healet det, der har brug for healing. Så du kan komme ud på den anden side, som en ny og transformeret udgave af dig.

Jeg tør godt lover dig, at når vi først er igang, vil du opleve så markante forandringer, at tallet på vægten ikke længere vil være dit afgørende fokus.

 

Indhold i forløbet; Vægttab der virker!

Forløbet bliver fuldstændig individuelt, da ingen mennesker har behov for præcis det samme.

Omdrejningspunktet for forløbet er hypnose og hypnoterapi, med jeg har valgt, at du skal have glæde af alle de ting jeg kan, hvorfor det er muligt – helt frit – at tilvælge nogen, eller alle dele af nedenstående muligheder.

Du vælger selv hvor mange sessioner du har brug for – der er ingen begrænsninger!

  • Hypnose & hypnoterapi
  • Krystalhypnose
  • Walk and talk
  • Coaching
  • Healing
  • Vejning ved opstart og afslutning af forløb
  • Vejning hver uge/14 dag, efter ønske
  • Let motionsprogram, som kan udføres hjemme
  • Støttende lydfiler

Jeg stiller alle, og jeg mener ALLE, mine teknikker og al min viden til rådighed for dig i vores forløb sammen, herunder også Gastrisk Hypnose med Balloon Metoden, som er drømme værktøjet til at hjælpe dig, til en effektiv frigørelse af vægt.

 

key 2114313 1920

 

Det betyder, at du i 6 eller 12 uger kan booke tid til alle de sessioner du har brug for, hvad enten det er hypnose & hypnoterapi, coaching, healing, eller blot en walk and talk. Du vil også kunne booke tider til at lave et tjek-in på vægten – disse tider kan kun bookes en gang pr. uge.

Forløbet tilbydes både med fysisk fremmøde hos mig i Birkerød og som online-forløb, hvor vi mødes via det gratis program Zoom til sessioner og tjek-in på vægten og via telefon på walk & talk.

Jeg garanterer dig, at du vil opleve en ændring i vægten i løbet af de uger vi arbejder sammen. Hvis det helt utænkelige skulle ske, så fortsætter vi selvfølgelig, til der er sket en udvikling i tallene.

 

Jeg tilbyder naturligvis en gratis og helt uforpligtende snak, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. 

 

Vægttab der virker ! Hypnose og Hypnoterapi
Vægttab der virker ! Er du klar til et vægttab der virker – Behandling med Hypnose & Hypnoterapi – Hjælp til forandring i livet – vægttab, sukkerafhængighed, overvægt, angst, stress og lavt selvværd. Også til børn og unge.
Jeg hedder Annika Mønster Pedersen og har stor erfaring og megen uddannelse bag mit virke. Læs mere om mig HER. Jeg er naturligvis medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark . Følg mig også FACEBOOK.